کیوویژن کلاهبرداری قدیمی یا روش سرمایه‌گذاری

افزایش سایز متن :
اشتراک گذاری
فهرست مطالب

کیوویژن یا Q-Vision با شعار ویدیو را لایک کن و پولدار شو به بازار آمد و افراد زیادی هم با وعده کسب درآمد دلاری جذب آن شدند. سود تضمینی و درآمد مناسب برای هر کسی فریبنده است اما باید بدانید که این پروژه یک طرح هرمی است که نه محصولات و خدمات واقعی ارائه می‌دهد و نه مجوز دارد. سرمایه‌گذاران و افراد ناآگاه هم در دام آن می‌افتند و نمی‌دانند که یک تله مالی است.

آشنایی با کیوویژن: طرحی سودآور یا کلاهبرداری؟

پروژه‌های پانزی و طرح‌های هرمی مانند قارچ رشد کرده و سر از خاک برمی‌آورند. در شرایطی که تورم بالا و مشکلات اقتصادی وجود دارد، چنین طرح‌هایی با وعده سود بالا و درآمد دلاری افرادی زیادی را در دام خود می‌کشند. سرمایه‌گذاران نیز برای رهایی از تورم جذب چنین طرح‌هایی می‌شوند.

طرح کیوویژن مدعی است که کاربران با لایک کردن و تماشای ویدئو در یوتیوب و تیک‌تاک می‌توانند درآمد به دست آورند اما هیچ توضیحی درباره سازوکار آن نداده است. کیوویژن با جذب کاربران جدید از هر کدام به ازای ورود مبلغی دریافت می‌کند که این مبلغ از 90 دلار آغاز و تا 23000 دلار نیز می‌رسد. چنین روشی به خوبی گویای آن است که چنین طرحی هرمی و غیرقانونی است.

کیوویژن ادعا کرده که در طرح‌های نیکوکارانه مشارکت دارد و نه تنها شرکت خود را در انگلستان ثبت کرده، بلکه از کمیسیون سرمایه‌گذاری و اوراق بهادار استرالیا (ASIC) نیز تاییدیه دارد. تمام این مجوزها و اسناد ظاهری فریبنده است و نمی‌توان به آن اعتماد کرد زیرا جزئیات مشخصی از سوی کیوویژن ارائه نشده است.

Q-Vision، تمامی نشانه‌های طرح‌های پانزی یا هرمی را دارد:

  • وعده‌های غیرواقعی مانند سود بالا که امکان‌پذیر نیست.
  • پرداخت به سرمایه‌گذاران قدیمی بعد از جذب سرمایه‌گذار جدید که کاملا نشان‌دهنده ساختار هرمی آن است.
  • نبود شفافیت، چه درباره گردانندگان آن و چه سازوکار درآمدزایی و کسب سود
  • استفاده از تبلیغات نیکوکاری که جذاب است و اعتماد کاربران را به دست می‌آورد.

طرح‌های پانزی چه هستند؟ گریز در دام طرح‌های پانزی

طرح‌های پانزی نوعی کلاهبرداری مالی هستند که سرمایه‌گذاران را با وعده سود بالا و ریسک کم جذب می‌کنند. به ازای جذب سرمایه‌گذار جدید به شما پول پرداخت می‌شود و در پایان با گریختن گردانندگان این طرح‌ها، نه تنها سودی به دست نخواهید آورد که سرمایه شما نیز از دست می‌رود.

طرح‌های پانزی مانند کیوویژن چند ویژگی مشترک دارند که در بخش پیش به برخی از آن‌ها اشاره شد:

  • وعده سودهای هنگفت
  • عدم شفافیت زیرا نمی‌دانید سازوکار آن‌ها چیست و سرمایه شما دقیقا چگونه ارزش‌آفرینی می‌کند که باید به شما سود پرداخته شود.
  • فشار برای سرمایه‌گذاری سریع یا جذب کاربران جدید
  • وابستگی به سرمایه‌گذاران جدید: تداوم چنین طرح‌هایی به جذب سرمایه‌گذار جدید وابسته است.
  • درخواست‌های عجیب: برای مثال پول خود را با روش‌های غیرمعقول مانند حواله نقدی یا از راه حساب‌های خارجی ارسال کنید.
  • نبود مجوزهای قانونی و مدرکی که نشان دهد این طرح‌ها بخشی از سازمانی خاص هستند که شناسه رسمی دارد.

سخن پایانی: کیوویژن و طرح‌های پانزی

به صورت خلاصه تمامی مطلب را مرور کنیم. کیوویژن یک طرح پانزی است که به کاربران وعده می‌دهد در ازای تماشای ویدیو یا کلیک کردن به آن‌ها سود بپردازد. چنین طرحی با وعده درآمد دلاری برخی را به دام خود کشاند و سرمایه‌گذاران بدون آگاهی از ماهیت کلاهبرداری آن، فریب خوردند. طرح‌های هرمی و پانزی مانند کیوویژن ویژگی‌های مشخصی مانند نبود شفافیت، روش‌های غیرمعقول پرداخت و فشار برای جذب سرمایه‌گذار جدید دارند. توصیه می‌شود حتما پیش از سرمایه‌گذاری در هر شرکت و طرح، مجوزهای قانونی آن را بررسی کنید.

سلام من محمد رضا صفری هستم و ۳ ساله که در زمینه ارز های دیجیتال و بازارهای مالی فعالیت می کنم. وظیفه بررسی صحت و سقم این اطلاعات و راستی آزمایی اونها با منه. 

برای بسیاری از مقالات از منابع معتبر خارجی استفاده شده. در هر کاری با حرفه ای های اون حوزه مشورت کنید و در مورد بازارهای مالی، آکادمی حامی همراه شماست.

آخرین مقالات حامی سرمایه 

دوره های حامی سرمایه 

تخفیف عیدانه حامی سرمایه

٪۵۰ درصد تخفیف دوره جامع آنلاین ارز دیجیتال

درخواست مشاوره و رزرو دوره حضوری

نام و نام خانوادگی