آموزش تریدینگ ویو – آموزش تصویری Trading View

5/5 - (1 امتیاز)

سایت تریدینگ ویو به عنوان مرجعی برای تمامی معامله گران بازار شناخته می شود که قصد دارند تا اطلاعات جامع و کاملی از فارکس، بورس و ارز دیجیتال در اختیار داشته باشند. به جریت می توان گفت که سایت تریدینگ ویو یکی از مهم ترین منابع برای معامله گران است تا تحلیل های مختلف مانند تکنیکال، فاندامنتال و احساسات بازار را دریافت کنند و بر اساس آن ها در بازار پوزیشن گیری کنند. بیشتر معامله گران تنها با بخش نمودار های تریدینگ ویو آشنایی دارند؛ اما در مقاله آموزش تریدینگ ویو قرار است تا به صورت صفر تا صد با تمامی بخش های سایت آشنا شوید.

tradingview

سایت تریدینگ ویو چیست؟

بیشتر معامله گران نیاز به ابزار هایی دارند تا با استفاده از آن ها بتوانند دیتا های بیشتری از بازار دریافت کنند یا این که با داده های موجود بتوانند بازار را تحلیل کنند. سایت تریدینگ ویو این ابزار را در قالب های مختلف در اختیار معامله گران قرار می دهد تا آن ها بتوانند با دید بهتری معامله کنند.

در آموزش tradingview قرار است تا تمامی این بخش ها را به صورت جداگانه برای شما توضیح دهیم و کارایی هر کدام را در بازار نشان دهیم. با توجه به گستردگی سایت تریدینگ ویو سعی می کنیم تا در هر بخش مثالی از بازار های مختلف مالی بیاوریم؛ اما به یاد داشته باشید که تمامی امکانات برای تمامی بازار ها در دسترس است.

آموزش ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در سایت تریدینگ ویو

در مرحله اول و قبل از آموزش تریدینگ ویو باید به این نکته توجه کنید که برای استفاده از امکانات سایت باید در آن حساب کاربری داشته باشید. البته زیاد نگران نشوید؛ برای خدمات پایه و ابتدایی نیازی به پرداخت هزینه ندارید و تنها ایجاد یک حساب کاربری با اکانت گوگل کافی است؛ اما اگر تمایل دارید تا از خدمات پیشرفته سایت تریدینگ ویو استفاده کنید، بهتر است که هزینه اشتراک پلتفرم را پرداخت کنید که طبق جدول اکانت های تریدینگ ویو، به سه دسته پرو، پرو+ و پریمیوم تقسیم می شوند.

نوع اکانت Basic Pro Pro+ Premeuim
قیمت رایگان ۱۰.۵۰ دلار ماهیانه ۱۷.۹۵ دلار ماهیانه ۳۰ دلار ماهیانه
تنظیمات ذخیره شده نمودار ها ۱ ۵ ۱۰ نامحدود
انتخاب بازه های زمانی مختلف ندارد دارد دارد دارد
نمودار ها در هر پنجره ۱ ۲ ۴ ۸
دریافت خروجی از نمودار ها ندارد ندارد دارد دارد
نمایش هم زمان نمودار ها ۲ ۱۰ ۲۰ ۵۰
مدت زمان نمایش تاریخچه نمودار ها ۷ ۲۰ سال ۲۰ سال ۲۰ سال
نمایش هم زمان اندیکاتور ها ۱ ۱ ۹ ۲۴
انتخاب اندیکاتور های پیش فرض ۱ نامحدود نامحدود نامحدود
تعداد واچ لیست ها ۱ نامحدود نامحدود نامحدود
تعداد هشدار ها ۵ ۲۰ ۱۰۰ ۴۰۰
اولویت‌بندی پشتیبانی ندارد معمولی فوری اولویت اول

 

آموزش تریدینگ ویو از صفر تا صد

در صفحه اول تریدینگ ویو کاربران شاهد ۵ تب متفاوت هستند که هر کدام از تب ها چندین ابزار و قابلیت های سایت تریدینگ ویو را به آن ها نشان خواهد داد. در ادامه قرار است که هر کدام از این تب ها را به صورت جداگانه بررسی کنیم.

تب Product در تریدینگ ویو

در تب پروداکت کاربران شاهد این هستند که محصولاتی برای آنان در نظر گرفته شده است تا بتوانند در معاملات استفاده کنند و تحلیل بهتری از بازار داشته باشند. نخستین محصول نمودار های تحلیلی برای بازار های مالی مختلف است که به تحلیل تکنیکال کمک بسیاری می کند.

دومین محصول اسکرینر است که کلیه بازار ها را با استفاده از فیلتر های مخصوص زیر نظر دارد و هر گونه تحرک در دارایی ها را به معامله گران اطلاع می دهد. سومین محصول تقویم اقتصادی است که رویداد های مهم بین المللی را فهرست می کند. محصولات جدیدی مانند آپشن و جریان اخبار هم اضافه شده است که برای ساخت استراتژی و پیگیری لحظه به لحظه اخبار مناسب است.

آموزش تریدینگ ویو بخش نمودار ها (Charts)

برای ورود به بخش نمودار ها نیاز است تا از بخش جست و جو نماد مد نظرتان را پیدا کنید تا سایت تریدینگ ویو یک سوپرچارت یا نمودار قیمت آن نماد را برای شما بیاورد. برای نمونه در تصویر زیر از چارت یا نمودار بیت کوین استفاده کرده ایم.

tradingview2

همان طور که مشاهده می کنید؛ بیت کوین دارای بازار های مالی مختلفی است که معامله گران می توانند از آن استفاده کنند یا در آن معامله کنند. نمودار قیمت مشهور بیت کوین که اکثر معامله گران با آن سر و کار دارند؛ بیت کوین / تتر است که در صرافی های مختلف قابل مشاهده است. برای نمونه ما نمودار قیمت بیت کوین در صرافی بایننس آورده ایم که بزرگ ترین صرافی ارز دیجیتال دنیا به حساب می آید.

tradingview3

نمودار قیمت Trading View دارای سه بخش مهم است. بخش اول سمت چپ نمودار است که ابزار های کاربردی بررسی نمودار را نشان می دهد. اولین ابزار خطوط مستقیم و مورب است که روند قیمت و سطوح حمایت و مقامت قیمت را می توان با آن مشخص کرد.

tradingview4

ابزار رسم خطوط فیبوناچی است که معامله گران مسلط به استراتژی فیبوناچی از آن استفاده می کنند تا بتوانند که سطوح قیمتی مناسب برای ورود و خروج به معامله را پیدا کنند.

tradingview5

ابزار سوم مربوط به الگو های قیمت و موج های الیوت هست که برای یادگیری هر کدام باید چندین جلسه کلاس کندل شناسی و آموزش موج های الیوت را گذرانده باشید. الگو های قیمت و موج های الیوت جزو پیشرفته ترین ابزار های معاملاتی هستند که تنها معامله گران حرفه ای قابلیت استفاده از آن ها را دارند.

tradingview6

ابزار بعدی مربوط به تعیین پوزیشن گیری در معاملات و میزان سود هر معامله و ریسک به ریوارد آن است. با این ابزار ها می توانید پوزیشن شورت یا لانگ خود را بر روی نمودار مشخص کنید تا با توجه به نقطه ورود و حد سود و ضرر، سایت تریدینگ ویو بتواند میزان ریسک به ریوارد و سود معامله را به شما نشان دهد تا در نهایت بتوانید تصمیم بگیرید که با توجه به وضعیت بازار و میزان ریسک پوزیشن ارزش ورود به معامله چه قدر است.

tradingview7

ابزار بعدی نشانگر های نمودار هستند که بیشتر جنبه آموزشی دارند و برای توجه بیشتر معامله گران به کار می روند. با این ابزار ها می توانید به بخشی از نمودار اشاره کنید یا آن را داخل مستطیلی بگذارید تا بیشتر به آن توجه کنید.

tradingview8

ابزار مهم بعدی که باید با آن آشنا شوید، خط کش نمودار است که میزان سود و ضرر در بازه های زمانی مختلف را اندازه گیری می کند. برای این که بببینید که یک حرکت قیمت از یک نقطه به نقطه دیگر تا چه اندازه سود یا ضرر ایجاد کرده است؛ می توانید خط کش را انتخاب کنید و روی نقطه ورود کلیک کنید و پس از آن خط کش را تا نقطه خروج بکشید. با این کار میزان سود یا ضرر در طول بازه زمانی برای شما به نمایش در می آید.

tradingview9

قسمت مهم بعدی سوپر چارت های سایت تریدینگ ویو تایم فریم های مختلف است. معامله گران حرفه ای با توجه به استراتژی معاملاتی خود انتخاب می کنند که در کدام تایم فریم معامله کنند و برای معامله از چه تایم فریم هایی بهره ببرند. در تصاویر بالا، نمودار قیمت بیت کوین در تایم فریم روزانه بود؛ اما تایم فریم های کوتاه و بلند تری نیز وجود دارند که رفتار بیت کوین را به خوبی نمایش می دهند.

tradingview10

در بخش بعدی با اندیکاتور ها سر و کار داریم که مهم ترین بخش نمودار ها به حساب می آیند. اندیکاتور ها کاربردی ترین ابزار در تحلیل تکنیکال هستند که با استفاده از آن ها می توان به اطلاعات بسیار مفیدی از بازار دست پیدا کرد.

اندیکاتور های مختلفی با جمع آوری دیتا های متنوع از بازار سعی می کنند تا چراغ راه معامله گران باشند. برای استفاده و به کارگیری هر اندیکاتور در معاملات نیاز است تا به صورت تخصصی آموزش آن ها را دیده باشید و در استراتژی معاملاتی تان تست کنید. در ادامه قرار است تا یکی از اندیکاتور ها را برای معرفی و یادگیری کاربرد برای شما بیاوریم.

tradingview11

در منوی بالا تمامی اندیکاتور های سایت تریدینگ ویو را مشاهده می کنید که بسیاری از آن ها به صورت رایگان در اختیار معامله گران قرار می گیرد. برای نمونه با اندیکاتور RSI کار می کنیم که ساده ترین ساختار را در بین اندیکاتور ها دارد و در عین سادگی بسیار کاربردی است.

tradingview12

اندیکاتور RSI مانند نمودار قیمت دارای خطوطی است که بین 0 تا 100 نوسان می کنند. این نوسان بیشتر در محدوده 30 تا 70 است که محدوده طلایی RSI به حساب می آید. معامله گران هنگامی که RSI به بالای 70 می رسد؛ متوجه می شوند که باید دارایی خود را بفروشند و هنگامی که RSI به زیر 30 می رسد، سیگنال خرید برای معامله گران ارسال می کند.

tradingview13

تنظیمات RSI در بخش input بیشتر به داده های ورودی اندیکاتور مربوط است که در بخش اول به طول موج های اندیکاتور می پردازد و در بخش دوم اعداد میانگین متحرک را مشخص می کند. اگر با اندیکاتور RSI زیاد آشنایی ندارید؛ با تنظیمات پیش فرض بهترین سیگنال را دریافت خواهید کرد و نیازی به تغییر آن وجود ندارد.

tradingview14

در بخش Style سایر امکانات RSI را مشاهده می کنید که با فعال سازی هر کدام از آن ها خطوط جدیدی روی نمودار پدیدار می شود. تنظیمات Style نیز برای معامله گرانی مناسب است که علاقه دارند تا دیتا های بیشتری از RSI به دست آورند یا  رنگ خطوط را تغییر دهند.

tradingview15

بخش آخر مربوط به Visibility می شود که نمایش تایم فریم های مختلف در نمودار را نشان می دهد. اگر تمایل ندارید که داده های تایم فریم های خاصی بر روی اندیکاتور RSI ظاهر شود؛ بهتر است تا از این بخش تیک آن را بردارید.

توجه داشته باشید که تمامی تنظیمات ذکر شده برای تمامی اندیکاتور ها وجود دارد و بر اساس کارایی هر اندیکاتور تنظیمات و تغییرات متفاوت خواهد بود.

tradingview16

از اندیکاتور ها که بگذریم به قابلیت هشدار (Alert) می رسیم که می توانید با استفاده از آن برای قیمت های مختلف هشدار بگذارید تا در صورت رسیدن قیمت به محدوده مد نظرتان سریعاً سایت تریدینگ ویو به شما خبر دهد و در نهایت اقدامات لازم را انجام دهید.

آموزش تریدینگ ویو بخش اسکرینر (Screener)

اسکرینر تریدینگ ویو، محصولی است که تمامی بازار های مالی را زیر نظر دارد و کوچک ترین تغییرات را در تمامی بازار ها زیر نظر می گیرد. در این بخش با انتخاب بازار مالی مد نظرتان می توانید تمامی دارایی های بازار را در کنار یکدیگر داشته باشید و آن ها را با یکدیگر مقایسه کنید. در این بخش بهترین فرصت های معاملاتی شکار می شوند. برای آموزش تریدینگ ویو بخش اسکرینر به سراغ بازار فارکس رفتیم تا از طریق این بازار بخش اسکرینر را به شما معرفی کنیم.

tradingview17

همان طور که شاهد هستید؛ تمامی جفت ارز های بازار فارکس در این بخش حضور دارند و تمامی اطلاعات ضروری آن ها روبه رویشان نوشته شده است. جذاب ترین امکانات اسکرینر بخش فیلتر جفت ارز ها است که برای معامله گران حرفه ای کارایی بسیار زیادی دارد.

tradingview19

در بخش فیلتر ها معامله گران تمامی اندیکاتور های نمودار قیمت را مشاهده می کنند که در این بخش می توان برای آن ها مشخص کرد که هر اندیکاتور در چه رنجی است تا سیگنال معاملاتی را از آن گرفت. برای مثال، در بخش فیلتر مشخص کردیم که تنها جفت ارز هایی را به ما نشان دهد که RSI زیر 30 دارند. تنها یک جفت ارز EUR/JPY زیر 30 بود که نشان می دهد در موقعیت مناسبی برای خرید است.

آموزش تریدینگ ویو بخش تقویم اقتصادی (Economic Calendar)

تقویم اقتصادی مربوط به بازار مالی خاصی نیست و تمامی بازار ها با آن درگیر هستند. در این بخش مهم ترین رویداد ها و انتشار داده های اقتصادی به معامله گران خبر داده می شود تا آن ها بدانند که در دنیا چه می گذرد.

در این بخش به جز رویداد ها، به معامله گران اعلام می شود که برای مثال اگر نرخ بهره آمریکا در روز ها یا ساعات آینده اعلام خواهد شد؛ در حال حاضر چه قدر است و پیش بینی ها چه عددی را مد نظر دارند. معمولاً این پیش بینی ها کمی از هیجانات بازار می کاهند؛ اما اگر پیش بینی نادرست باشد، مطمئناً با هیجانات بسیار بالایی در بازار رو به رو خواهیم شد.

tradingview20

تب Community در tradingview

تب Community یا انجمن به گردهمایی های معامله گران و کاربران سایت تریدینگ ویو اشاره دارد که در چند بخش دور هم جمع می شوند و نظرات خود را به شکل های مختلف در مورد بازار اعلام می کنند. این تب به سه بخش اصلی تقسیم شده است که در ادامه هر یک از آن ها را بررسی خواهیم کرد.

tradingview21

آموزش تریدینگ ویو بخش Trading Ideas

بخش Trading Ideas یا نظرات کاربران تریدینگ ویو درباره پوزیشن های معاملاتی در مورد تمام دارایی ها در این بخش جای دارد. هر کاربر تریدینگ ویو می تواند در پروفایل کاربری خود نظرش را درباره آینده بازار و دارایی های مختلف به اشتراک بگذارد و تحلیل تکنیکال یا فاندامنتالش را برای دیگران ارسال کند.

انجمن تریدینگ ویو بر اساس میزان بازدید و استقبال دیگر کاربران از پست های این بخش به تحلیل گران پاداش می دهد و اجازه می دهد تا پست های آنان در صفحات ابتدایی دیده شوند. پیش بینی دقیق و صحیح هر تحلیل گر از وضعیت بازار تاثیر بسیار زیادی در این موضوع دارد.

 

آموزش تریدینگ ویو بخش Educational Ideas

بخش Educational Ideas یا نظرات آموزشی برای معامله گران تازه کار بسیار مناسب است. تحلیل گران حرفه ای برای معامله گران تازه کار در قالب مقاله های آموزشی به شکل نوشتاری و تصویری مطلب آماده می کنند و استراتژی های مختلف، کار با اندیکاتور ها، تحلیل تکنیکال، تحلیل فاندامنتال و تحلیل احساسات بازار را به آنان آموزش می دهند. اگر زبان انگلیسی قوی دارید و می توانید که از اصطلاحات تخصصی بازار های مالی سر در بیاورید، برای یادگیری معامله گری یکی از منابع قوی همین بخش سایت تریدینگ ویو است.

Picture21

آموزش تریدینگ ویو بخش Scripts

بخش Scripts به تمامی استراتژی های معاملاتی و اندیکاتور هایی اشاره دارد که معامله گران از آن ها نتیجه گرفته اند و به همین دلیل آن ها را در اختیار معامله گران دیگر قرار می دهند. معمولاً این اندیکاتور ها یا استراتژی های معاملاتی بر اساس تمایلات شخصی معامله گران شخصی سازی می شوند و به شکلی خاص در بازار پیاده سازی می شوند.

Picture22

تب بازار ها (Markets)

در بخش بازار ها سایت تریدینگ ویو تمامی بازار های مالی را به تفکیک آورده است و حتی بازار بورس کشور های مختلف را به صورت جداگانه نشان می دهد. برای مثال، در بخش بورس آمریکا سهام های با ارزش، پر نوسان، بیشترین صعود و بیشترین نزول را به تفکیک نشان می دهد تا معامله گران دید بهترین نسبت به بازار داشته باشند.

Picture23

تب اخبار (News)

در تب اخبار قرار است تا معامله گران با آخرین اخبار اثر گذار بر بازار های مالی رو به رو شوند. این اخبار در چندین بخش بازاری، جهانی، تحلیل ها و خبر گزاری ها تقسیم شده است تا معامله گران را از سر در گمی نجات دهد. در بخش بازار ها خبر ها به این شکل به دست معامله گران می رسد که در کنار عنوان هر خبر اهمیت آن برای هر نماد معاملاتی هم نشان داده شده است. این اخبار به صورت لحظه ای به روز می شوند تا معامله گران از هیچ خبری جا نمانند.

Picture24

تب بیشتر (More)

در قسمت تب بیشتر، نسخه های دسکتاپ و موبایلی سایت تریدینگ ویو برای دانلود گذاشته شده است تا معامله گران از آن ها استفاده کنند. همچنین ویجت هایی طراحی شده است تا معامله گران با نصب آن ها با سرعت بیشتری به بخش های خاصی از سایت دسترسی پیدا کنند. باقی موارد نیز به معرفی سایت تریدینگ ویو و بخش های اضافی سایت مربوط است.

مزایا و معایب سایت تریدینگ ویو چیست

سایت تریدینگ ویو یکی از کامل ترین و جامع ترین سایت های آموزش و یادگیری معامله گری در بازار های مالی مختلف است. گرد آوری تمامی اطلاعات در یک سایت تنها از سایت بزرگی مانند تریدینگ ویو بر می آید و سایت های مشابه با این سایت از کیفیت پایین تری برخوردار هستند. در ادامه قرار است تا به صورت جداگانه مزایا و معایب سایت تریدینگ ویو را با هم بررسی کنیم.

مزایای سایت تریدینگ ویو

  • سایت تریدینگ ویو برای تمامی مرورگر ها و تمامی گوشی های تلفن همراه شخصی سازی شده است تا بهترین تجربه کاربری را در استفاده از این سایت داشته باشید.
  • بیشتر امکانات کاربردی سایت تریدینگ ویو رایگان است و اکثر استراتژی های معاملاتی را می توان بدون پرداخت هزینه در نمودار های قیمتی پیاده سازی کرد.
  • امکان برنامه نویسی و نصب اندیکاتور شخصی در تریدینگ ویو وجود دارد تا بتوان با استفاده از ابزار های شخصی سازی شده معامله کرد.
  • تمام دارایی ها در تمامی بازار های مالی در سایت تریدینگ ویو وجود دارند و معامله گران تغییرات لحظه ای آن ها را در این سایت مشاهده خواهند کرد.

معایب سایت تریدینگ ویو

  • بخش ایده ها و نظرات تنها بر اساس بازدید رتبه می گیرند و هیچ توجهی به اعتبار آن ها نمی شود. اکثر پست ها در تریدینگ ویو را افراد عادی یا معامله گران تازه کار می گذارند که گاهی اشتباه است و بسیاری از کاربران را گمراه می کند.
  • هزینه های اشتراک برای دریافت خدمات بیشتر بسیار بالا است و معامله گران عادی توانایی پرداخت آن را نخواهند داشت.
  • خدمات پشتیبانی تنها برای کاربران پولی فعال است و کاربران عادی هیچ محلی برای رفع مشکلات خود ندارند.
  • در برخی از دارایی ها تفاوت قیمت با بازار مشاهده شده است که اعتبار نمودار های تریدینگ ویو را کمی پایین می آورد. این اختلاف ها بیشتر در سهام بورس آمریکا دیده شده است؛ چرا که داده ها به صورت مستقیم از بازار گرفته نمی شود.

سوالات متداول

آیا خدمات سایت تردینگ ویو رایگان است؟

بله، اکثر خدمات سایت تریدینگ ویو رایگان است؛ اما برای دسترسی به امکانات پیشرفته تر نیاز است تا اشتراک تهیه کنید.

آیا آموزش Tradingview بخش های دیگری نیز دارد؟

خیر، در این مقاله تمامی بخش های سایت به شما معرفی شده است و تنها نیاز است تا برای یادگیری اندیکاتور ها و استراتژی های معاملاتی به کلاس معامله گری بروید.

چرا معامله گران حرفه ای از سایت تریدینگ ویو استفاده می کنند؟

به این دلیل که اطلاعات کاربردی و ضروری در این سایت پیدا می شود و از طرف دیگر اندیکاتور های حرفه ای تحلیل تکنیکال به رایگان در این پلتفرم در دسترس است.

محمد رضا صفری

سلام من محمد رضام و ۳ ساله که در زمینه ارز های دیجیتال فعالیت می کنم. علاوه بر اطلاعات ترید و بازارهای مالی، در حوزه کریپتو فعالم. میتونید من رو در لینکدین و یا ویرگول هم دنبال کنید.

آخرین مقالات حامی سرمایه 

دوره های حامی سرمایه